2022 Yılı I. Dönem Muharip ve Operasyonel Sıhhiye Eğitimi Başarıyla Tamamlanarak Kursiyerlere Belgeleri Törenle Verildi.
09 Mayıs 2022

Sağlık Meslek Mensubu Olmayan Personelin Sağlık Personelin Yokluğunda Yapmaya Yetkili Oldukları Acil Tıbbi Müdahaleler Hakkında Yönetmelik çerçevesinde 7 Mart 2022-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında hastanemizde icra edilen “2022 Yılı I. Dönem Muharip ve Operasyonel Sıhhiye Eğitimi” başarıyla tamamlanmış olup Balıkesir İl Jandarma Komutan Yardımcısı J. Yb. Serdar Uğurlu ve eşliğindeki mesai arkadaşları ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Mert, Başhekimimiz Doç. Dr. Volkan Yüksel ve yöneticilerimizin katılımı ile düzenlenen törende kursiyerlerimize Kurs Bitirme Belgeleri verilmiştir.

• muharip 0.JPG
  • muharip1.JPG