Hastanemiz Bebek Dostu Hastane, Anne Dostu Hastane ve Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi Unvanları İle Taltif Edilmiştir.
14 Eylül 2021

Hastanemiz, Bebek Dostu Hastane, Anne Dostu Hastane, Bebek Dostu Yenidoğan Bakım Ünitesi unvanlarını alarak Ulusal Anne-Bebek Sağlığı Programlarının yürütülmesindeki başarılı çalışmalarından ve değerli katkılarından dolayı Sağlık Bakanlığı tarafından Teşekkür Belgesi ile onurlandırılmıştır. Teşekkür Belgesi İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin tarafından başhekimimiz Doç. Dr. Volkan Yüksel’e takdim edilmiştir.

Hastanemizin ülkemizde toplam 710 kamu hastanesi içerisinde sadece 11 hastaneye layık görülen Bebek ve anne dostu hastane olması ile fiziksel ve mental olarak sağlıklı nesiller yetiştirilmesindeki katkısı ve anne adaylarımıza güvenli ve kaliteli doğum hizmeti sunmanın mutluluğunu değerli Balıkesir halkına paylaşmaktan kıvanç duymaktayız.

• Bebek Dostu 1.jpg
  • Bebek Dostu 2.JPG