Hastanemiz Doktorlarından Doç. Dr. Alper AZAK İki Farklı Kongrede Sunum Yaptı
07 Ekim 2021

Hastanemiz doktorlarından Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Azak, 15-19 Eylül tarihleri arasında arasında gerçekleşen 23. Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi'ne katılım sağlayarak hipertansiyon, şeker hastalığı, obezite, kalp hastalıkları gibi birçok hastalıkla bağlantısı olan ürik asitin böbrek hastalıkları üzerine etkisi ve önerileri hakkında sunum gerçekleştirmiştir. Ayrıca 22-26 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Güncel Böbrek Hastalıkları Hipertansiyon ve Transplantasyon Kongresi'ne konuşmacı olarak katılarak tüm dünyada etkili olan obezite pandemisinin önemini vurgulayan, obezitenin kalp, böbrek, diyabet ve kanserler açısından riskleri üzerine konuşma yapmıştır.

• Alper Azak 2.jpeg
  • Alper Azak 3.jpeg