Hastanemiz Güvenlik Görevlileri Başhekimimiz Doç. Dr. Volkan Yüksel tarafından Teşekkür Belgesi İle Ödüllendirildiler
29 Aralık 2021

19.11 2021 tarihinde saat 2.00 civarında hastanemiz Acil Servisine getirilen madde bağımlısı bir şahıs, tedaviyi reddedip sağlık personellerimize hakaret ederek acil servisin düzenini bozucu eylemlerde bulunması üzerine acil servis güvenlik görevlilerince muayene alanlarından uzaklaştırılarak Acil Servis otoparkına götürüldü. Ardından bahsi geçen bu şahıs silahlı saldırı teşebbüsünde bulunması üzerine güvenlik görevlilerimizden Erhan Çetin, Gökhan Ateşöz, Aysun Bekil tarafından büyük bir cesaret ve soğukkanlılıkla herhangi bir kazaya veya can kaybına meydan vermeden etiksiz hale getirilerek kolluk kuvvetlerine teslim edilmiştir.

Yaşanan bu saldırı olayını kazasız, yaralanma ve can kaybı olmaksızın başarıyla bastırarak üstün cesaret ve feragat gösteren güvenlik görevlilerimiz Erhan Çetin, Gökhan Ateşöz ve Aysun Bekil Başhekimiz Doç. Dr. Volkan Yüksel tarafından Teşekkür Belgesi ile taltif edilmişlerdir.

• Güvenlik takdir.jpeg
  • güvenlik takdir 2.jpeg