Halk Otobüs Güzergah ve Durakları
04 Mart 2022

BALIKESİR ATATÜRK ŞEHİR HASTANESİ ANA HİZMET BİNAMIZ İÇİN

Otobüs İle:

***  Hat Adı : 45GB - GÜNDOĞAN - BAHÇELİEVLER - Y.HASTANE HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)

Gidiş Güzergahı : Toruntay Cd. – Atay Cd. – Yıldırım Cd. – Cengiz Topel Cd. – Karabekir Cd. – Fevzi Çakmak Cd. – Çilek Sk. – Atatürk Cd. – Mehmetçik Cd. – 100. Yıl Teknik Lisesi Cd. – Savaştepe Cd. – Yeni İzmir Yolu – Şehir Hastanesi

Dönüş Güzergahı : Şehir Hastanesi - Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servis Yolu – Yeni İzmir Yolu – Savaştepe Cd. – 100. Yıl Teknik Lisesi Cd. – Mehmetçik Cd. – Atatürk Cd. – Çilek Sk. – Fevzi Çakmak Cd. – Karabekir Cd. – Cengiz Topel Cd. – Yıldırım Cd. – Atay Cd. – Toruntay Cd.

* ** Hat Adı : 45 (22H)  T.T.M. – YENİ HASTANE HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)

Gidiş Güzergahı : T.T.M. - Cumalı Cd.-Vasıf ÇınarCd.-Yeni İzmir Yolu – Balıkesir Bölge Hastanesi Poliklinik Önü Durağı

Dönüş Güzergahı : Balıkesir Bölge Hastanesi Poliklinik Önü Durağı - Yeni İzmir Yolu – Vasıf ÇınarCd.-Gazi Blv. -T.T.M.

*** Hat Adı: 46 GB T.T.M.- BAHÇELİEVLER- YENİ ŞEHİR HASTANE HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı: Orman Durağı- Kapalı Spor Salonu Durağı- Stadyum Durağı
Dünüş Güzergahı: Orman Durağı- Kapalı Spor Salonu Durağı- Stadyum Durağı

***Hat Adı: 47 KH KUVAYİ MİLLİYE-ADNAN MENDERES-ATATÜRK ŞEHİR HASTANESİ (Haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı: Kuvayi Milliye-Adnan Menderes- Göçmen Evleri-İtfaiye- Dinkçiler- Soma Cd.-Gazi Osman Paşa
Dönüş Güzergahı: Gazi Osman Paşa- Soma Cad.- İtfaiye-Göçmen EVleri-Adnan Menderes- Kuvayi Milliye

*** Hat Adı: 50H PAŞAALANI- GAZİOSMANPAŞA- YENİ ŞEHİR HASTANE HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı:  Paşaalanı-Gar-GOP-Şehir Hastanesi
Dönüş Güzergahı: Şehir Hastanesi- GOP- Gar- Paşaalanı

*** Hat Adı: M3 PAŞAALANI- T.T.M.- GAZİOSMANPAŞA- YENİ ŞEHİR HASTANE HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı:  Paşaalanı-TTM-Gar-GOP-Şehir Hastanesi
Dönüş Güzergahı: Şehir Hastanesi- GOP- TTM-Gar- Paşaalanı

*** Hat Adı: T4-A T.T.M. YENİ ŞEHİR HASTANE HATTI (haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı: TTM- Dinkçiler-İzmir Yolu- Şehir Hastanesi
Dönüş Güzergahı: Şehir Hastanesi-İzmir Yolu-Dinkçiler- TTM

*** Hat Adı: 47TH TOKİ-BALIKESİR İZMİR YOLU-DİŞ HASTANESİ ŞEHİR HASTANESİ (Haritalı güzergah için tıklayınız...)
Gidiş Güzergahı: TOKİ- İzmir-Bursa Çevre Yolu- Cengiz Topel Cad.- Savaştepe Cad.-Yeni İzmir Yolu-Şehir Hastanesi
Dönüş Yolu: Şehir Hastanesi- Yeni İzmir Yolu-Savaştepe Cad.- Cengiz Topel Cad.- İzmir-Bursa Çevre Yolu- TOKİ

Dolmuş ile:

T.T.M (Toplu Taşıma Merkezi)  durağından kalkan Yeni Şehir Hastanesi dolmuşları ile hastanemize ulaşabilirsiniz.

ŞEHİR DIŞINDAN GELEN HASTALARIMIZ

Terminalden T.T.M (Toplu Taşıma Merkezine) aktarma yapmaları gerekmektedir.  23T  Belediye Otobüsünü kullanarak  aktarma yapabilirsiniz.

Hat Adı : 23T - TERMİNAL – T.T.M HATTI

Gidiş Güzergahı : Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali - Bandırma Cd. – Tarihçi Cemal Kutay Cd. – Bandırma Cd. – Zağnos Paşa Blv. – A. Gaffar Okkan Cd. – Sıtkı Yırcalı Cd. – Bandırma Cd. - Vasıf Çınar Cd. – Cumalı Cd. – T.T.M.

Dönüş Güzergahı : T.T.M. – Cumalı Cd. – Vasıf Çınar Cd. – Bandırma Cd. – 339.Sk – Bandırma Cd. - Tarihçi Cemal Kutay Cd. – Bandırma Cd. - Balıkesir Şehirlerarası Otobüs Terminali

EK HİZMET BİNAMIZ İÇİN

Otobüs İle:

***  Hat Adı : G2 T.T.M. - SÜTLÜCE RİNG HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)

T.T.M. - Cumalı Cd.- VasıfçınarCd.- Bigadiç Cd.-Soma Cd.- Sütlüce Cd.-Ali Çetinkaya Cd.-Köprü Cd.-Çatal Sk.- 3.Şöför evleri Sk.-Şöför evleri Cd.- Hastane Cd.
Hastane Cd.-Soma Cd.- Okul Sk.- Sındırgı Cd.- Bigadiç Cd. - Vasıfçınar Cd.- Gazi Blv – T.T.M.

***  Hat Adı : G3 T.T.M. – GAZİ OSMAN PAŞA RİNG HATTI (Haritalı güzergah için tıklayınız...)

T.T.M. – Cumalı Caddesi – Vasıf Çınar Caddesi – Bigadiç Caddesi – Soma Caddesi – 105. Sokak – Ulus Sokak – Dik Sokak – Halıcılar Sokak – Yıldız Sokak – Fatih Sokak – Güven Sokak – 2. Güven Sokak – Çelik Sokak – Barbaros Caddesi – 262. Sokak – 233. Sokak – Kıyı Sokak – Çatal Sokak – 250. Sokak – 295. Sokak – 228. Sokak – 273. Sokak
273. Sokak – Ceylan Sokak – Yakup Şevki Paşa Caddesi – Soma Caddesi – Okul Sokak – Sındırgı Caddesi – Bigadiç Caddesi – Vasıf Çınar Caddesi – Tren Garı – Gazi Bulvarı – T.T.M.
T.T.M – Vasıfçınar Cd. – Bigadiç Cd. – Soma Cd. – Yakup Şevki Paşa Cd. – Mehtap Cd. – 233. Sk. – 198. Sk. – 200. Sk. – 263. Sk. – G.O.P Spor Klubü Yanı
G.O.P Spor Klubü Yanı – 263. Sk. – 200. Sk. – 198. Sk. – 233. Sk. – Mehtap Cad. – Yakup Şevki Paşa Cd. – Soma Cd. – Okul Sk. – Sındırgı Cd. – Bigadiç Cd. – Vasıf Çınar Cd. – Gazi Blv. – T.T.M

Dolmuş ile:

T.T.M (Toplu Taşıma Merkezi)  durağından kalkan Gazi Osman Paşa dolmuşları ile hastanemize ulaşabilirsiniz.