Hastanemiz Bünyesinde Anaokulu Hizmete Girmiştir.
31 Ekim 2022

Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Atatürk Şehir Hastanesi Anaokulu 20 Haziran 2022 Pazartesi günü öğrencilerine kavuştu. Yaklaşık 400 metrekare alana sahip olan okulumuz 5 derslik 125 öğrenci kapasitesi ile 3-6 yaş grubu çocuklara hizmet vermektedir.

20 Haziran 2022 tarihinden itibaren yaz okulu çocuk kulübü olarak “satranç, İngilizce, jimnastik, temel spor becerileri, zumba, müzik, ritim, halk oyunları, robotik kodlama, okul öncesi eğitim çalışmaları, drama çalışması ve proje çalışması” alanlarında eğitim-öğretime devam etmektedir.

Yapılan protokol gereği personellerimizin çocukları önceliğe sahiptir.  İlgilenen personellerimizin Anaokulu Müdürlüğü ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

e-posta: 768830@meb.k12.tr

Instagram: ataturksehirhastanesianaokulu