SVO (Beyin Damarları Tıkanıklığı) Tanısı İle Hastanemizde Yedi Aydır Yatarak Tedavi Edilen Hastamız Şifa İle Taburcu Edildi.
04 Ocak 2024

Yaklaşık yedi ay önce Çanakkale’den SVO (beyin damarlarında tıkanma) tanısı ile anjiografik işlem amacıyla hastanemize yönlendirilen hasta, trakeostomili olarak ev tipi ventilatör ile Yoğun Bakım Ünitesinde altı ay izlenmiştir. Bir aydır Palyatif Bakım Servisinde takip edilen hastanın trakeostomisi kapatılmış ve hasta mobilize edilerek sağlığına kavuşmuştur.
Hasta kendisinin, yakınlarının, yoğun bakım ünitesi hekim, hemşireleri ile palyatif bakım hekim, hemşire ve tüm personelinin gayretleriyle şifa bularak taburcu edilmiştir. Yedi ay sonra taburcu olmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

• SVO Hastası 04.01.2024