Hastanemizde Personellerimize Yönelik Eğitim Destek Program Serisi'nin 3'ncü Programı olarak Hava Yolu Açıklığı Teorik Eğitimi Verilecektir.
06 Mart 2024

Personellerimizin sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak amacıyla hastanemizde “Eğitim Destek Program Serisi” düzenlenmektedir. Eğitimimiz her personelimizin katılımına açıktır. Eğitim sonunda katılımcı personellerimize Katılım Belgesi verilecektir ve eğitimler ücretsizdir.
Eğitim Destek Program Serisi’nin ikinci eğitim programı, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan KILINÇ tarafından verilecek “Hava Yolu Açıklığı Teorik Eğitimi”dir. Eğitim 15.04.2024 tarihinde, 12.30-13.30 saatleri arasında Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleşecektir.
Eğitime katılım kaydı için 0 266 4604000-6214 (Dahili) no’lu telefonu arayabilirsiniz.
Her ay düzenli olarak Eğitim Destek Program Serisi’nin eğitimleri gerçekleştirilecek olup müteakip eğitim programları web sitemizden yayınlanacaktır.