Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesinde 200’üncü Anevrizma Vakası Başarı İle Tedavi Edilerek Hastalarımıza Nitelikli Sağlık Hizmeti Sunmaya Devam Ediyoruz.
28 Mart 2024

Beyin kanaması nedeni ile ciddi hayati tehlike yaratabilen beyin damarında baloncuk (serebral anevrizma) hastalığı hastanemizde tedavi edilebiliyor. Doç. Dr. Özcan Kocatürk ve Uzm. Dr. Mert Nazik tarafından 15.09.2020 tarihinden bu yana anevrizmaya yönelik yapılan işlemlerde toplam 200 vakaya ulaşıldı.

Kanama nedeni ile veya kanama olmadan tespit edilen anevrizmalar Anjio ünitesi, İnme Merkezi ve Beyin Cerrahi Servisindeki ekiplerin yoğun uğraşları ile tedavi edilip hastaların sağlıklarına ulaştırılması için gayret ediliyor. Hastanemiz bu tedavi için sadece ilimizden değil çevre illerden gelen hastalar için de çözüm merkezi konumunda. Bu başarıda üstün hizmetleri olan hekimlerimize ve servis çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

• 200. Anevrizma Tedavisi 2024