Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi 2024 yılı HAP Masa Başı ve Saha Tatbikatı, Başhekimimiz Doç. Dr. Abdullah Osman KOÇAK ve Yöneticilerimizin Katılımı İle Gerçekleştirildi.
30 Nisan 2024

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi 2024 yılı HAP Masa Başı ve Saha Tatbikatı, Başhekimimiz Doç. Dr. Abdullah Osman KOÇAK, Başhekim Yardımcıları Dr. Sadi VELİOĞLU, Op. Dr. Engin ÖZKIRIM, Dr. Murat KARAKÖSE ve Uzm. Dr. Aytaç KAPLAN, İdari ve Mali İşler Müdürü Refik Halit YAVUZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray ÖZIŞIK, Kalite ve Destek Müdürü Ahmet Özgür SAYAN ve müdür yardımcıları Özgür GÜRSOY, Ebru KARABAŞ, Serdal YILGÖR, Hasan Ali ÇİMEN, İş Güvenliği Uzmanı Veli ÜZÜMCÜ, Sivil Savunma Amiri Melek ERBALTACI ve Tatbikatta Görevli Sivil Savunma Birimi personelleri, İSG Birimi personelleri ve rol alan personeller İle senaryo gereği “KBRN Kazası, Tahliye, Sel-Su Baskını” olayları yaşanarak icra edilmiştir.

• HAP Tatbikatı 2024