7/8 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı Tasarruf Takip Ofisinin İzmir’de düzenlediği Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar Bölge Toplantısı
27 Mayıs 2021

Tasarruf.jpg

7/8 Kasım 2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı Tasarruf Takip Ofisinin İzmir’de düzenlediği Tasarruf ve Gelir Artırıcı Programlar  Bölge Toplantısına;  hastanemiz Başhekimi Adil Ozan GÖKUÇ , İdari Mali İşler Müdürü Naci EREN  ve TGAP  Birim Sorumlusu Gülümhan MÜRSELOĞLU katılmıştır. Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim BENER ‘in sunumları ile başlayan toplantıya İl Sağlık Müdürümüz, Fevzi YAVUZYILMAZ , Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol DİNÇER , Kamu Hastaneleri  Hizmetleri Başkanımız Mehmet SULUOĞLU , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Refik BUDAK önderliğinde tüm ile ve ilçe hastanelerinden katılım sağlanmıştır. Balıkesir İl TGAP Sorumlusu Adem TARHAN  ilimiz adına sunum gerçekleştirmiş ve il verilerinin analizlerini bakanlık daire başkanları ile paylaşmıştır. Kamu kaynaklarının verimli kullanılması ,maliyetlerin azaltılması , gelirlerin kalitesinin artırılması hususlarında kurumumuzda mevcut kaynaklar çerçevesinde gerekli çaba ve gayretin gösterilmesi planlanmaktadır.