Hastanemiz Sosyal Hizmet Uzmanı Kazım Aslan Çocuk İzlem Merkezi Faaliyetleri Kapsamında Altıeylül İlçesi Okul Müdürleri ve Rehber Öğretmenler Eğitim Verdi.
02 Mart 2022

23.06.2020 tarihi itibariyle hastanemizde kurularak faaliyetlerini sürdüren Çocuk İzlem Merkezinin kuruluş amaçlarından birisi olan "Meslek elemanlarına hizmet içi eğitim verilmesi" kapsamında Altıeylül ilçesinde bulunan okul müdürleri ve rehber öğretmenlere Çocuk İzlem Merkezinin tanıtımı ve faaliyetleri konusunda personelimiz Sosyal Hizmet Uzmanı Kazım Aslan tarafından 23.02.2022 tarihinde Hasan Can Kültür Merkezinde eğitim düzenlenmiştir. Önümüzde süreçte Balıkesir ilimizin tüm ilçelerinde aynı eğitim planlanmış olup farkındalık çalışmalarımız devam edecektir.

• Çim1.jpeg
  • çim6.jpeg