Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Ana Bina
17 Ocak 2024

BALIKESİR ATATÜRK ŞEHİR HASTANESİ ANA BİNA

Hastanemiz tecrübeli ve nitelikli kadrosuyla tıbbın pek çok branşında; Onkolojik Cerrahiden Endokrine, Kardiyolojiden Hiperbarik Tıp uzmanlığına kadar geniş branşlarda 196,071 metrekarelik kapalı alanı ile hizmet sunma kapasitesine sahip bir sağlık kompleksidir. Hastanemiz uzman hekim kadrosunun yanı sıra, hastalarına özenle yaklaşan hemşire ve sağlık profesyonellerinden oluşan kadrosuyla hastalarıyla buluşmaktadır.

Hastanemiz akıllı bina mimarisi ile inşa edilmiştir. Mekanik altyapısıyla yeni teknolojilere uyumlu otomasyon sistemi kullanılmaktadır. Mimarisindeki tüm bu özellikleri, hastalarının konforlu bir sağlık hizmeti almasına yönelik olarak planlamıştır. Her biri otel odası konforunda geniş, ferah yüzölçümüyle ve minimalist şık tasarıma sahip olmak üzere 1100 yataklı olarak hizmet vermektedir. Hastanemizde 512 hasta yatak odası, 200’ü aşkın poliklinik odası,14 adet yoğun bakım ünitesi, 179 adet yoğun bakım yatağı, 7 adet yemekhane, 2 adet anne oteli, 9 adet TDL odası, 33 adet ameliyathane, 1 adet yanık ünitesi ve 11 adet izole hasta odası mevcuttur.

Hastanemiz sağlık konusunda hastalarımız için bir çözüm odağı olmayı hedeflemektedir. Tedavi hizmetlerinde olduğu gibi, sağlığın korunması alanında da bölgemizde öncü ve örnek hastane olmayı amaç edinmiştir.

• DJI_0027.JPG
  • DSC_0251.JPG