06.07.2021 Tarihinde Beyin Ölümü Gerçekleşen Hastanın Organ Bağışı Hastanemizde Gerçekleşti.
07 Temmuz 2021

03.07.2021 tarihinde beyin kanaması sonucu Atatürk Eğitim Araştırma Hastanemize gelen hastamızın gerekli tüm müdahaleler yapılmasına rağmen 06.07.2021 tarihinde beyin ölümü gerçekleşmiştir. Merhumenin ailesi bağışlanan organları sadece organ nakli ile iyileşebilecek durumda olan 3 hastaya Sağlık Müdürlüğümüz Organ Nakil Koordinatörlerimizin yoğun çabaları ile gerçekleşen organizasyon ile iki böbrek ve karaciğeri 3 hastaya umut ışığı olmuştur. Vefatı ile diğer hastalara umut olan merhumeye yüce Allah'tan rahmet, organ bağışına evet diyerek cana can katan yüce gönüllü ve kederli ailesine baş sağlığı dileriz. Bu organizasyonda emeği geçen tüm hastane personelimize teşekkür ederiz.

• Organ Nakil 1.jpeg