Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi
17 Nisan 2024

Merkezimiz Bigadiç'te, Bigadiç Devlet Hastanesi yanında bulunmaktadır.

Kas ve eklem hastalıklarının tedavi seçenekleri arasında bulunan kaplıca ve tıbbi çamur (peloid) tedavileri Bigadiç Hidroterapi ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezinde uygulanmaktadır. Merkezimiz tarafından sunulan tedaviler SGK kapsamındadır. Eklem kireçlenmeleri, bel fıtığı, boyun fıtığı, fibromiyalji (kas romatizması) gibi hastalıkların tedavisine yönelik kaplıca ve tıbbi çamur(peloid) için başvurmak isteyen hastalarımızın MHRS üzerinden Tıbbi Ekoloji ve Hidroklimatoloji Polikliniğine randevu almalarını öneririz.

Merkezimizde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hekimi tarafından da poliklinik hizmeti verilmekte olup, bel fıtığı, boyun fıtığı, omuz-diz gibi çeşitli eklem kireçlenmeleri hastalıklarında kapsamlı fizik tedavi hizmeti verilmektedir. Ayrıca hemipleji, parapleji, serebral palsi, yüz felci gibi sinir sistemi hastalıklarında da uzman hekim gözetiminde fizyoterapist eşliğinde rehabilitasyon hizmeti sunulmaktadır.