1-7 Ekim Emzirme Haftası'nda Anne Sütü ve Emzirmenin Önemi İle İlgili Etkinlik Düzenledik
11 Ekim 2021

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ve UNICEF'in katkılarıyla 1-7 Ekim haftası tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de "Emzirme Haftası" olarak kabul edilmektedir. Emzirme Haftası'nda emzirme ve anne sütünün önemi çeşitli etkinliklerle vurgulanarak geniş halk kitlelerine ulaşılmaya çalışılmaktadır. Bu amaçla Emzirme Haftası olarak kutlanmakta olan 1-7 Ekim tarihleri arasında hastanemizde de anne sütü ve emzirme ile ilgili etkinlikler gerçekleştirilmiş olup kliniklerde yatan ve polikliniğe başvuran hastalarımıza emzirmenin önemi üzerine eğitimler gerçekleştirilmiştir.
Amacımız, geleceğimiz olan çocuklarımızın kendileri için en ideal besin olan anne sütü ile beslenmelerini sağlatarak sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak olacaktır.

• Emzirme Haftası 1.jpeg
  • Emzirme Haftası 2.jpeg