Hastanemiz İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor
06 Aralık 2021

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi İlimizde İlkleri Gerçekleştirmeye Devam Ediyor: Hastanemiz, ilimizde İlk Kez Yapılan, Kasıktan Girilerek Anjio Yöntemiyle, Kalp Deliği Kapatılması Operasyonunu Başarılı Bir Şekilde Gerçekleştirdi.

47 yaşındaki bayan hasta nefes darlığı ve çarpıntı şikayeti ile hastanemize başvurdu. Hastanın yapılan değerlendirmesinde hastanın 2 cm. civarında doğuştan var olan kalp deliği (Arteriyal Septal Defekt) olduğu tespit edildi. Hastanın kalpte bulunan deliği Kroner Anjiografi Laboratuvarında kapalı yöntemle kardiyoloji uzmanları Uzm. Dr. Tolga Çakmak, Doç. Dr. Erkan Ayhan ve Uzm. Dr. Selahattin Aydın; anestezi uzmanları Uzm. Dr. Gökhan Kılınç ve Uzm. Dr. Aslı Akcan Atasoy ile kroner anjiografi hemşireleri ve anestezi teknikerlerimizin katıldığı başaralı bir organizasyon ile kapatılarak hasta sağlığına kavuşturuldu.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Tolga Çakmak, “Ekibimizle birlikte katıldığımız operasyonu başarılı bir şekilde gerçekleştirerek hastamızı sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde ve hastanemizde ilk defa uygulanan bu yöntemin ekibimizce gerçekleştirilmesi bizlere ayrıca mutluluk vermektedir. Yeni yöntemlerin sunduğu minimum travmatize olanağı ile hastalarımıza hizmet etmekten ve bunu ilimizde gerçekleştirmekten Balıkesir sağlık camiası olarak gurur duyuyoruz”, şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Volkan Yüksel, “İlimizde ilk kez bu operasyonu başarıyla yapan ekibimizi tebrik ediyorum ve kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlıkta teknoloji ve inovasyonun sağladığı yeni yöntemleri bilgi ve becerileri ile kullanan ekiplerimizle hastalarımıza konforlu tedavi yöntemleri sunmanın sevincini yaşıyoruz. Son birkaç ayda ilk kez hastanemiz veya ilimizde gerçekleştirilen operasyonlara imza attık. Halkımızın nezdinde hastanemizin marka değerini yükselterek olumlu imaj oluşturduk. Bunlar bize daha iyi olmamız yönünde motivasyon sağlamaktadır.  Balıkesir halkımıza yetişmiş yüksek nitelikli doktor ve sağlık çalışanlarımız ile kaliteli sağlık hizmetini sunmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim”, diye konuştu.

• Kardiyoloji 1.JPG
  • Kardiyoloji 2.JPG