Hastanemiz Doktorlarından Op. Dr. Onur Sakallı, Doç. Dr. Mehmet Aziret ve Klinik Ekip Arkadaşları Tarafından “Whipple” Ameliyatı Yapıldı.
28 Eylül 2022

Pankreasta kitle nedeniyle başvuran hastamıza Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde Op. Dr. Onur Sakallı, Doç. Dr. Mehmet Aziret ve klinik ekip arkadaşları tarafınca “Whipple” ameliyatı yapıldı. Kliniğimiz ve Balıkesir için ilklerden olan bu ameliyat sayesinde hastamız sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Hastanemizin Whipple gibi zor cerrahi ameliyatlarını gerçekleştirmesi ile hastalarımızın başka illere gitmek zorunda kalmayacak olmasından ve nitelikli sağlık hizmeti sunmaktan mutluluk duymaktayız. Tüm hastalarımıza sağlıklı günler dileriz.

• Whipple Ameliyatı.jpeg